Sponzor USFET-a Marvelsoft

Udruženje studenata Fakulteta elektrotehnike ove godine pored Elektrijade radi i druge jako važne projekte stoga nam je pomoć privrede neophodna. Prvi sponzori koji su odlučili da nam pomognu je firma Marvelsoft.

Marvelsoft doo Tuzla osnovan je 2014. godine. Osnivač je Marvelsoft SA sa sjedištem u Luganu, Švicarska. Preduzeće je osnovano kao organizacijski ogranak firme osnivača. Organizovano je kao društvo sa ograničenom odgovornošću a direktor preduzeća je Boris Petrović. Firma trenutno zapošljava 16 radnika, većinom inžinjera elektrotehnike, a evidentna je i težnja firme ka osposobljavanju i edukaciji studenata elektrotehničkog fakulteta, te njihov angažman kroz studentsku praksu. Konstantno radimo na unapređivanju i edukaciji svih zaposlenika kako bismo bili konkurentni na tržištu, i zadovoljili potrebe naših klijenata.

Osnovna registrovana djelatnost preduzeća je računarsko programiranje, odnosno izrada specijaliziranog finansijskog softvera. Marvelsoft nudi inovativna softverska rješenja za e-trading i analizu podataka u realnom vremenu. Firma je izvozno orjentisana.

 

USFET se zahvaljuje našim sponzorima na vrijednoj donaciji koja će nam uveliko pomoći za realizaciju naših planova i koja će direktno uticati na poboljšanje studentskog standarda na Fakultetu elektrotehnike u Tuzli. Dati ćemo sve od sebe da opravdamo povjerenje naših sponzora!

Pozivamo i druga preduzeća da nam pomognu i da daju svoj doprinos za studente Fakulteta elektrotehnike u Tuzli.