Prijave za elektrijadu: Nauka!

Nastavljamo sa prijavama studenata na predmete iz nauke. Objavljujemo predmete sukcesivno iz razloga što se vrše pregovori sa profesorima i asistentima koji će držati pripreme iz odgovarajućih predmeta.

Pripreme će biti obavezne za odabrane studente i biti će održavane svake sedmice u vidu konsultacija. Razlog tome je što ove godine idemo na Elektrijadu da budemo među prvih 5 fakulteta pa smo spremni nagraditi besplatnim učešćem sve vrijedne studente koji će nas predstaviti.

Predmeti za koje otvaramo pripreme su:

Fizika koju će držati naš demonstrator Seid Mumić. Očekujemo mladu ekipu sa prve godine, eventualno druge koja će vrijedno da se priprema. Opis predmeta i prijašnje rokove možete pogledati na linku: Fizika literatura a prijavni obrazac možete popuniti na linku: Fizika prijavni obrazac.

Elektronika 1 i Elektronika 2 su vjerovatno za nas najteži predmeti stoga ćemo se ove godine oko njih dodatno potruditi. U dogovoru sa prof.Mujčićem ćemo angažovati asistenta (naknadno će biti objavljeno kojeg) kako bi se ekipe pripremile i popravile nulti učinak od prošle godine. Literaturu za oba predmeta možete pogledati na linku: Elektronika literatura. Prijave za ove predmete vrše se popunjavanjem obrasca: Elektronika 1 prijavni obrazac i Elektronika 2 prijavni obrazac.

Linkovima je moguće pristupiti samo sa fet računa. Čim se prijavi dovoljan broj studenata organizovati ćemo sastanak i dogovoriti pripreme. Ukoliko ste propustili prvi dio predmeta, nalaze se na linku: Prvi dio predmeta za elektrijadu.

16298649_750862461744331_2586694017752863962_n