Poziv na osnivanje Alumni asocijacije FET-a!!!

USFET zajedno sa Fakultetom elektrotehnike u Tuzli pokreće Alumni asocijaciju studenata Fakulteta elektrotehnike u Tuzli. Alumni asocijacija predstavlja udruženje bivših studenata FET-a koji su završili jedan stepen studija na našem Fakultetu.

Cilj Alumni asocijacije je da ponovno poveže bivše studente sa Fakultetom kako bi u budućnosti ostvarili što kvalitetniju suradnju. Također želimo da međusobno povezujemo sve kolege raznih generacija kako bi ih podstakli na suradnju u poslovnom svijetu te spajali preduzeća u kojima oni rade. Želimo da otvorimo vrata našeg Fakulteta kolegama i njihovim firmama kako bi napravili obostranu suradnju.

U osnovi cilj Alumni asocijacije je da bude polazna tačka za nova druženja, poslove i projekte te da u konačnici dovede do povećanja kvaliteta studija na Fakultetu elektrotehnike u Tuzli i pomogne studentima u budućem zapošljavanju.

Bivši studenti Fakulteta elektrotehnike u Tuzli zainteresovani da se priključe Alumni asocijaciji mogu to jednostavno uraditi ispunjavajući obrazac na sljedećem linku:

Prijavni obrazac za Alumni asocijaciju

Nakon prijave organizatori će kontaktirati prijavljene kolege kako bi započeli komunikaciju. Nakon prikupljenih prijava organizovati ćemo Osnivačku skupštinu uz odgovarajuće druženje kako bi ozvaničili rad asocijacije.

Molimo sve koji čitaju ovo obavještenje da ga proslijede na što više adresa kako bi došlo do svih naših kolega sa nadom da će se oni priključiti našoj novoj asocijaciji.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete nas kontaktirati na email [email protected] ili broj telefona +387 61 937 653 (Nusmir Mekić).

usfet logo