Brucošijada Univerziteta u Tuzli-Rezervacije za FET

Unija studenata Univerziteta u Tuzli organizuje najveći do sada party za nove studente na našem Univerzitetu. Živopisan opis partya možete pročitati u nastavku a za nas će biti obezbijeđeno oko 150 karata stoga se na vrijeme prijavite upisom u online tablicu kao i do sada.

Opis preuzet u potpunosti sa Unije:

Obavještavamo sve brucoše Univerziteta u Tuzli, ove mlađe i one “malo starije”, da će se dana, 11.11.2016. god, petak u Univerzitetskoj dvorani Univerziteta u Tuzli održati kulturno – zabavna manifestacija pod nazivom “BRUCOŠIJADA UNTZ-a 2016” koja će nadamo se oboriti prošlogodišnji rekord gdje je bilo prisutno 1.179 “brucoša”

Manifestacija, za koju se prošle godine tražila karta više ove godine seli na sasvim novo tlo, za sve one sujetne tlo koje će sve ostaviti bez daha, jer sprema se pravi spektakl. Na samoj organizaciji radi preko 50 kolega studenata.

Očekuje nas prava studentska žurka, koja se nije desila u posljednje vrijeme na ovim prostorima.

Organizator manifestacije, Unija studenata Univerziteta u Tuzli, se pobrinula da obezbijedi vrijedne nagrade za one najsretnije, te extra kvalitetu zvuka koja će biti praćena sa  9000W ozvučenja, što obećava “temperamentnu i užarenu atmosferu” u dvorani UNTZ-a, gdje se očekuje pravo “ludilo” uz kvalitetnu svirku benda koji postaje hit, a radi se o BPM bendu, čija šestočlana ekipa dolazi iz Beograda, te garantuje sjajnu svirku, extra zabavu te provod koji ne želite propustiti. A sve to će propratiti DJ Sale i DJ Veki.

Cijena ulaznice je znatno jeftinija nego prošle, 10 pfeninga, a ove godine zbog recesije, karta košta čitavih 5 pfeninga.

Rezervacije stolova na broj telefona: 061/594-413 (Nermin – Džamba)

NAGRADE: PUTOVANJE RIM X1,

                     NOVA GODINA BUDIMPEŠTA X1,

                     ŠANKANJE VLAŠIĆ X2,

                     SAJAM KNJIGE INTERLIBER ZAGREB X2,

                     SMARTPHONE X1,

                     POSJETA PODRUMIMA VINA ANDRIJA – MOSTAR X5

 

Univerzitetska dvorana Univerziteta u Tuzli će biti u sasvim drugačijem svjetlu nego što smo navikli, a za to će se pobrinuti ekipa iz STARLIGHT-a, koja će svojim vizuelnim efektima upriličiti nevjerovatan light show.

11.11.2016.god. (PETAK) 20:00h VIDIMO SE!!!

14958512_10210755030169805_2124191873_n